مجله آنلاین درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ نويسندگان شنبه 8 آذر 1393برچسب:تاثیر خرمالو در دیرتر پرشدن، خرمالو و پیر شدن، خواص خرمالو، راه های دیرتر پیر شدن، میوه خرمالو، ویتامین های خرمالو, :: 21:33 :: نويسنده : ava
خرمالو میوه ای پاییزی است که معمولا مردم آن را بصورت خام یا پخته استفاده می کنند کسانی که این میوه را زیاد استفاده میکنند دیرتر پیر می شوند. طعم خرمالوقبل از این که کاملا برسد، کمی تلخ و گس است زیرا میزان تانین (نوعی پلی فنولز) موجود در آن بالاست. با رسیدن میوه، میزان تانین تغییر پیدا میکند و مزه تلخ آن از بین میرود.
خواص خرمالو :* کاتکینز، نوعی آنتی اکسیدان این میوه، دارای خاصیت ضدالتهابی و ضدعفونی است. * ویتامین A، بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین، زیزانتین و کریتوزانتین نوعی آنتی اکسیدان در خرمالو بدن را در برابر روند پیری و بیماری محافظت میکند. * ویتامین C موجود در آن، بدن را در برابر عوامل عفونی و رادیکالهای آزاد مقاوم میکند. * خاصیت انقباضی دارد و از اسهال پیشگیری میکند و باعث کاهش تعریق میشود و خونریزی را کند یا متوقف میکند. * پوست این میوه حاوی فیتوکمیکال است و از سلول ها محافظت میکند. * این میوه دارای میزان زیادی انواع شکر مانند گلوکز و فروکتوز است. * ماسک خرمالوی له شده، زرده تخم مرغ و آب لیمو برای پاک سازی منافذ پوست و رفع چین و چروک مفید است. خواص میوه و سبزی سایت hamshahrionline.ir نظرات شما عزیزان: پيوندها
تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان online و آدرس avazak20.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. |
|||
|